Sportska zajednica
Grada Sveta Nedelja
jk sakura web1

Judo klub Sakura

Okićka 18
10431 Sveta Nedelja
 
Dvorana:
OŠ Vladimir Deščak
Školska 4, Novaki
 
E-mail: jk.sakura@hotmail.com
Telefon: 097 782 40 20
 
 
 
Web stranica: 
 
jk sakura web1
 
 
 
 
Judo klub Sakura krenuo je u pustolovinu i objavio svoju prvu slikovnicu. Svjetlo dana ugledala je u dječjem tjednu, i uspjela je naći put do 600 mališana, kroz prometno preventivni projekt ''Sigurno u školu s Hačikom“'.
 
Glavni cilj projekta je očuvanje sigurnosti djece u prometu te ostvarenje pozitivnog utjecaja učenja van redovitog školskog programa na poštivanje prometnih znakova i odgovornog ponašanja u prometu.  
Projekt je namijenjen školskoj djeci koja se po prvi puta samostalno susreću s prometom i opasnostima koje on donosi na njihovom putu od kuće do škole.
 
Učenici prvih, drugih i trećih razreda svetonedeljskih osnovnih škola dobili su prigodne edukativne pakete koji sadržavaju i slikovnicu ''Sigurno u školu s Hačikom''. Slikovnica je  pronašla svoje mjesto i na policama školskih knjižnica.
 
Projekt su poduprli Hrvatski judo savez, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije i Policijska postaja Samobor.
 

sigurno u skolu s hacikom str1 sigurno u skolu s hacikom zadnja stranica DSC8681 DSC8683 DSC8705 DSC8727

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.