Karate klub osoba s invaliditetom Sveta Nedelja

 

KKOI logo1

Ove subote se u Trbovlju održavalo veoma jako međunarodno natjecanje na kojem je sudjelovalo preko 830 natjecatelja iz 112 klubova i 10 zemalja. Navedeno natjecanje ujedno je i bodovno u izbornom ciklusu za nadolazeće Europsko prvenstvo kadeta, juniora i mlađih seniora.
 
Erik Šoper je nakon veoma dobrih nastupa zauzeo prvo mjesto u svojoj skupini čime ulazi u finale. Nažalost, unatoč dobroj izvedbi Erik na kraju osvaja drugo mjesto u kategoriji juniora.
Podsjetimo, Erik je u Osijeku skupio svoje prve bodove osvojivši treće mjesto. Samim time, uspješan niz se nastavlja te se nadamo dobrom plasmanu i na posljednjem bodovnom turniru u siječnju.

Opširnije...

U subotu je održan 17. Kup Sv. Nikole u Varaždinu. Natjecanje je okupilo preko 460 natjecatelja iz 40 klubova i dvije zemlje. Naši članovi osvojili su ukupno 10 medalja - 2 srebra i 8 bronci.
 
Srebrne medalje:
Lucas Divković - dječaci 6 godina
Dora Ćutuk - djevojčice 10 godina B
 
Brončane medalje:
Karlo Rački - dječaci 6 godina
Mia Cemović - djevojčice 6 godina
Marija Stepanić - djevojčice 6 godina
Ema Ivković - djevojčice 9 godina
Ethan Benedict - dječaci 10 godina B
Laura Golubić - djevojčice 11 godina B
Leona Validžić Čorić - djevojčice 11 godina B
Kata tim dječaci 7-8 godina - Divković, Rački, Martinović

Opširnije...

Dana 03.12. obilježavao se Dan osoba s invaliditetom. Iznimno smo ponosni što naša mala zajednica ima veliki broj osoba s invaliditetom i poteškoćama u razvoju koje svakodnevno treniraju, napreduju i druže se čime ujedno poboljšavaju uvjete života. U petak 02.12. održali smo otvoreni trening para karate skupine. Nažalost, pozvani uzvanici nisu uspjeli doći pogledati trud i rad naše male zajednice i zajedno s nama obilježiti njihov dan, ali nadamo se kako će to ubuduće učiniti. Mi i dalje svakodnevno nastavljamo vrijedno raditi s ciljem integracije i inkluzije osoba s invaliditetom u karate sport s naglaskom na osnaživanje tolerancije među mladima i njihovo prihvaćanje „različitosti” kao bogatstva društva. Osim poboljšanja kvalitete života, naši članovi ostvaruju i vrhunske sportske rezultate, a najnoviji je da je KKOI Sv.Nedelja najuspješniji klub u para karateu u Hrvatskoj na što smo neizmjerno ponosni.

Opširnije...

Jučer je Osijek bio domaćin Prvenstva Hrvatske u para karateu, a KKOI Sveta Nedelja ostvarila je svoj povijesni uspjeh u samo dvije godine postojanja.

Osvojili smo ukupno velikih 7 medalja - 3 zlata, 2 srebra i 2 bronce
Zlatne medalje:
LOVRO MARKOVIĆ - K21 U12
LETICIJA IVANAC - K22 kadetkinje i juniorke
TOMA GOATTI MATIJEVIĆ - K21 seniori
Srebrne medalje:
DOROTEA RUBINIĆ - K21 seniorke
ANTE MIHALJEVIĆ - K21 seniori

Brončane medalje:

IVA TRUT - K21 seniorke

PETAR HARAMBAŠIĆ - K21 seniori

Opširnije...

PRVENSTVO BALKANA 2022. - Bar, Crna Gora 
 
Crna Gora domaćin je Prvenstva Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore koje se od 04. do 06.11. održava u Baru.  
Danas, prvoga dana natjecanja, na tatami je izašao naš Erik Šoper u kategoriji juniora. U prva dva kola Erik je veoma dobrim izvedbama zauzeo treće mjesto što mu je osiguralo borbu za brončanu medalju. U meču za broncu Erik ostvaruje visokih 23,44 boda, ali ipak gubi veoma tijesnom razlikom od 0.08 bodova čime osvaja peto mjesto na ovom veoma jakom natjecanju. 
 
crna gora 2022 sl1 crna gora 2022 sl2 crna gora 2022 sl3
U subotu 8. listopada 2022. u dvorani Srednje škole Ivanec održan je 14. po redu Memorijalni karate turnir na kojem je sudjelovalo preko 500 natjecatelja iz 47 klubova i 4 države. 
KKOI Sveta Nedelja nastupio je sa šest članova, koji su ostvarili stopostotan učinak osvojivši ukupno šest medalja - 2 zlatne, 1 srebrnu 3 brončane. 
 
Zlatne medalje osvojile su Leticija Ivanac - parakarate U16, K22 i Leona Validžić Čorić - djevojčice 11 godina B. 
Srebrnu medalju osvojila je Ema Ivković - djevojčice 9 godina.
Brončane medalje osvojili su Antonio Martinović - dječaci 7 godina B, Lucas Divković - dječaci 7 godina B i Dorija Ivanac - djevojčice 12 godina B.

Opširnije...

U subotu 8. listopada 2022. Gradska sportska dvorana u Daruvaru bila je domaćin 20. Karate Darfesta. Natjecanje je okupilo oko 400 natjecatelja iz 41 kluba.

Nastupili smo s osam natjecatelja koji su osvojili pet medalja – 2 srebra i 3 bronce.

LEONA VALIDŽIĆ ČORIĆ izvrsnim nastupima ostaje na korak do najvišeg postolja te osvaja srebrno odličje u kategoriji djevojčica 2011./2012. godište B.

DORIJA IVANAC se dobrim nastupima pobrinula za drugo srebrno odličje u kategoriji djevojčica 2010./2011. godište B.

LUCASU DIVKOVIĆU je ovo bilo prvo natjecanje, a veom dobrim izvedbama uspjeva osvojiti brončanu medalju u kategoriji dječaka 2015./2016 godište B.

Opširnije...

Prošlog tjedna (30.06.) u Poreču održan Svjetski kup koji je u Sportskoj dvorani Žatika okupio preko 500 natjecatelja iz 44 zemlje. Ovo iznimno jako natjecanje veoma je važan pokazatelj trenutne kvalitete i forme natjecatelja te jedno od najjačih natjecanja u sezoni.

Na natjecanju smo nastupili s dva natjecatelja i osvojili zlatnu i brončanu medalju.

Naš klub predstavljali su Toma Goatti Matijević i Lovro Marković koji su se natjecali u para karate kategorijama.

Toma Goatti Matijević obranio je zlato osvojeno na prošlogodišnjem Svjetskom kupu za mlade osvojivši 21.72 boda za svoju izvedbu u kategoriji K21. Ovim odličjem Toma završava svoju nevjerojatno uspješnu sezonu.

Opširnije...

Turska je domaćin ovogodišnjeg Europskog prvenstva za seniore u karate i parakarate kategorijama. Najbolji karataši Europe natječu se u Gaziantepu od 25.05. do 29.05.

Kao i prošle godine, naš Toma Goatti Matijević izborio je nastup na ovogodišnjem prvenstvu Europe. Nakon napornog pripremnog ciklusa Toma je u ponedjeljak sa svojim trenerom otputovao u Gaziantep, a njegova je kategorija prema rasporedu održana danas.

Nakon uspješnog prvog kruga, Toma odlazi u borbu za brončano odličje gdje ga je čekao, ovoga puta bolji, predstavnik Portugala. Samim time, Toma osvaja 5. mjesto te ponavlja prošlogodišnji uspjeh.

Opširnije...

Ispred nas je još jedno veliko natjecanje. Sutra naš Toma Goatti Matijević sa svojim trenerom putuje na seniorsko prvenstvo Europe koje se održava u Turskoj. 
Podsjetimo, prošle je godine Toma sudjelovao na Europskom prvenstvu u Poreču i Svjetskom prvenstvu u Dubaiju. Na oba natjecanja izgubio je u borbi za brončano odličje te zauzeo peto mjesto.
 
Pripremni ciklus vodili su trener Matej Tandarić (fizička priprema) i Stefan Cvetanovski (glavni trener) kojima kao i Tomi želimo puno uspjeha na ovom prvenstvu. 
 
Tomin nastup na rasporedu je u petak, a nastupa u kategoriji intelektualnih teškoća. 

Opširnije...

U subotu 16. travnja 2022. u Ivanić Gradu je održan šesti po redu Kup Rudolf Perešin koji je okupio preko 400 natjecatelja iz 43 kluba i pet država.

KKOI Sveta Nedelja je sudjelovao s tri natjecateljice koje su osvojile čak pet medalja – 2 zlata, 2 srebra i 1 broncu.

Paula Šviglin nastavlja dominaciju u svojoj kategoriji djevojčica 11 godina gdje sve svoje protivnice pobjeđuje maksimalnim rezultatom čime osvaja zlatnu medalju. Paula je nastupala i u starijoj uzrasnoj kategoriji u kojoj osvaja brončanu medalju.

Za drugu zlatnu medalju pobrinula se Leona Validžić Čorić u kategoriji djevojčica 11 godina B. Ovaj uspjeh naše Leone nas iznimno veseli jer ima sve sigurnije nastupe sa sve uspješnijim rezultatima.

Opširnije...

U subotu 9. travnja 2022. u dvorani OŠ Mala Subotica održan je međunarodni turnir koji je okupio preko 580 natjecatelja iz 53 kluba i 3 države.
Članovi KKOI Sv. Nedelja ostvarili su stopostotan učinak osvojivši 5 medalja - 1 zlato, 2 srebra i 2 bronce.
Za zlatnu medalju pobrinula se Paula Šviglin u kategoriji djevojčica 2011. godište. Paula je ovim rezultatom i superiornim nastupima nastavila dominaciju u svojoj kategoriji.
Ema Ivković je veoma dobrim nastupima ostala na korak do najsjajnijeg odličja osvojivši srebrnu medalju u kategoriji djevojčica 2013. godište.
Za drugu srebrnu medalju pobrinula se naša ekipa u kategoriji djevojčica 2010. i 2011. Unatoč veoma dobrim nastupima, cure su se ovoga puta morale zadovoljiti srebrnom medaljom.

Opširnije...

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..