jk sakura web1
jk sakura web1

 

PŠ Kerestinec (hol Škole)
- LIMAČI: uto/čet od 18:30 do 19:30


OŠ Vladimir Deščak (mala dvorana na katu)
- LIMAČI: uto/čet od 18:30 do 19:30
- KADETI: uto/čet od 19:30 do 21
- REKREACIJA za odrasle: uto/čet od 21 do 22


Info: 091/51 22 079

Banner Domenica 09 2022a

Članovi Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja u sastavu Laura Bućan, Julijana Golubić, Rea Jarnjević, Niko Stojanović, Mateo Ćosić i Bruno Stojanović, protekle su subote, 29. 10. 2022. nastupili na IBK International Openu u Budimpešti.
 
Na turniru je nastupilo 455 natjecatelja iz 19 kyokushin organizacija iz Nizozemske, Slovačke, Rumunjske, Hrvatske i Mađarske.
 
Naš najuspješniji natjecatelj bio je Bruno koji je osvojio 2. mjesto u borbama u kategoriji seniora.
Njegov mlađi brat Niko osvojio je 3. mjesto u borbama u kategoriji starijih kadeta, a 3. mjesto u borbama osvojio je i Mateo u kategoriji mlađih juniora.
Iako bez osvojenih medalja, posebno moramo pohvaliti nastup naših kadetkinja Laure, Julijane i Ree kojima je ovo bio prvi nastup na ovako jakom natjecanju.

Opširnije...

Hrvatski kyokushinkai savez i hrvatski ogranak IKO Matsushima Kyokushinkaikan na 37. otvorenom Szolnok europskom kupu te ujedno i 1. memorijalu shihan Furko Kalman, predstavljali su članovi Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja: Niko Stojanović, Viktoria Klemenčić, Mateo Ćosić i Nika Šemeš.

Turnir je okupio 350 natjecatelja iz Austrije, Gruzije, Hrvatske, Latvije, Mađarske, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Srbije i Ukrajine.

Naša najuspješnija natjecateljica bila je Nika Šemeš sa osvojenim 1. mjestom u katama starijih juniorki i 3. mjestom u borbama starijih juniorki - 65 kg.
Mateo Ćosić je osvojio 1. mjesto u borbama mlađih juniora -70 kg, dok je u katama mlađih juniora završio bez osvojene medalje.

Opširnije...

Ovogodišnji ljetni kyokushin karate kamp u Zadru održan je od 25. do 29. kolovoza uz sudjelovanje 60 karatista iz Italije, Mađarske, Njemačke, Poljske, Slovenije i Hrvatske.


Kamp je bio otvoren za sve bez obzira na stil, savez ili organizaciju te je tako okupio karatiste iz različitih kyokushin organizacija, kao i članove Kempo Arnis federacije iz Slovenije što je rezultiralo izuzetno sadržajnim treninzima.


Treneri klubova sudionika u ulozi instruktora podijelili su svoja znanja i iskustva kako iz dijela interpretacija kata (bunkai), tako i iz priprema natjecatelja u kyokushin borbama (kumite) te borbe u parteru i samoobrane.


Održano je ukupno 11 treninga. Jutarnji treninzi održani su na zadarskim plažama, prijepodnevni u Gradskom parku, a poslijepodnevni u dvije sportske dvorane u SRC-u Franka Lisice.

Opširnije...

KKK Domenica Sveta Nedelja poziva roditelje svojih članova i sve ostale koji se žele rekreirati kyokushin karateom na probni trening u utorak, 17. 05. u 21 sat u malu dvoranu na katu sportske dvorane OŠ Vladimir Deščak u Novakima, Školska 4.
 
Treninge bismo održavali utorkom i četvrtkom od 21 do 22 sata te nikakva prethodna znanja i određeni nivo kondicijskih sposobnosti nisu potrebni.
Treninzi bi bili prilagođeni svakom pojedincu kako bi u skladu sa svojim mogućnostima odradio trening zadovoljan sa ciljem poboljšanja jakosti i pokretljivosti cijelog tijela kroz opće vježbe iz područja fitnessa te specifične vježbe kyokushin karatea.

Opširnije...

U organizaciji Kyokushinkai saveza Slovenije, 23. 04. 2022. održan je međunarodni turnir Tanin Open 2022 sa natjecateljima iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije.

Hrvatski kyokushinkai savez na ovome natjecanju predstavljali su natjecatelji kyokushin karate klubova Domenica Sveta Nedelja, Mas. Oyama Strmec i Fortis Samobor.

 

Za Domenicu nastupili su:

- Donat Golubić – 3. mjesto u katama mlađih limača 7-6 kyu

- Bruna Mihaljević – nastupila u katama mlađih limačica 10-7 Kyu

- Jana Filko – nastupila u katama mlađih limačica 10-7 Kyu

Opširnije...

Nakon dvije godine odgode radi korone, u subotu, 05. 03. 2022. konačno je održano 17. izdanje Kupa Domenice, međunarodnog kyokushin karate turnira u organizaciji Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja i Hrvatskog kyokushinkai saveza.

Kolika je bila radost organizatora što su se napokon ukazali povoljni uvjeti za održavanje natjecanja, tolika je bila i tuga što nakon godina redovitog dolaska na turnir, ovog puta nisu nastupili natjecatelji iz Ukrajine radi ruske agresije i rata u njihovoj zemlji.

U znak podrške našim dragim prijateljima i narodu Ukrajine, uz 11 zastava sudionika stajala je i zastava Ukrajine.

Turnir se odvijao u dva dijela. U prijepodnevnom dijelu turnira održano je natjecanje u katama na dva tatamija na kojem je nastupilo 33 natjecatelja u 6 kategorija od kadeta do seniora.

Opširnije...

U organizaciji Srpske karate do konfederacije i Karate kluba Kruševac, 20. 02. 2022. održan je 1. memorijal za njihovog preminulog trenera i nekadašnjeg izrazito uspješnog natjecatelja Olivera Tomića, u sklopu kojeg je održano i natjecanje u kyokushin karateu.

U konkurenciji natjecatelja Shinkyokushin organizacije BiH te organizacija IFK, KWF i IKO Matsushima Srbije, Hrvatski kyokushinkai savez predstavljali su članovi IKO Matsushima organizacije klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor.

Rezultati naših natjecatelja u borbama bili su:

  • Niko Stojanović (Domenica) - 1. mjesto stariji kadeti
  • Mateo Ćosić (Domenica) - 1. mjesto mlađi juniori
  • Alen Ćosić (Domenica) - 2. mjesto mlađi juniori
  • Nika Šemeš (Domenica) - 1. mjesto seniorke
  • Tihana Jagodić (Fortis) - 2. mjesto seniorke

Opširnije...

U subotu, 11. prosinca, u školskoj sportskoj dvorani OŠ Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem, održan je međunarodni kyokushin karate turnir Kup Samobora 2021.

Turnir je održan u organizaciji Hrvatskog kyokushinkai saveza i Kyokushin karate kluba Fortis, a nastupilo je 70 natjecatelja iz 8 klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

Za KKK Domenicu nastupili su:

Opširnije...

U Daruvarskim toplicama od 06. do 09. 01. održane su zimske pripreme članova Hrvatskog kyokushinkai saveza iz klubova Fortis Samobor te Domenica Sveta Nedelja i Mas. Oyama Strmec u sklopu 19. međunarodnog IBK zimskog kampa.

Na kampu je sudjelovalo 50-tak karateka iz Nizozemske, Poljske, Mađarske i Hrvatske trenirajući pod vodstvom hanshija Mladena Šančića i Zvonka Samaržije uz hanshije Tomasza Olejnika iz Poljske i Henrika Papa iz Mađarske te shihana Martina van Emmena iz Nizozemske.

Opširnije...

Vježbe za djecu

18. kup Domenice

 Plakat 17 kup Domenice

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..