jk sakura web1
jk sakura web1

U Daruvarskim toplicama od 06. do 09. 01. održane su zimske pripreme članova Hrvatskog kyokushinkai saveza iz klubova Fortis Samobor te Domenica Sveta Nedelja i Mas. Oyama Strmec u sklopu 19. međunarodnog IBK zimskog kampa.

Na kampu je sudjelovalo 50-tak karateka iz Nizozemske, Poljske, Mađarske i Hrvatske trenirajući pod vodstvom hanshija Mladena Šančića i Zvonka Samaržije uz hanshije Tomasza Olejnika iz Poljske i Henrika Papa iz Mađarske te shihana Martina van Emmena iz Nizozemske.

Opširnije...

KKK Domenica Sveta Nedelja poziva roditelje svojih članova i sve ostale koji se žele rekreirati kyokushin karateom na probni trening u utorak, 17. 05. u 21 sat u malu dvoranu na katu sportske dvorane OŠ Vladimir Deščak u Novakima, Školska 4.
 
Treninge bismo održavali utorkom i četvrtkom od 21 do 22 sata te nikakva prethodna znanja i određeni nivo kondicijskih sposobnosti nisu potrebni.
Treninzi bi bili prilagođeni svakom pojedincu kako bi u skladu sa svojim mogućnostima odradio trening zadovoljan sa ciljem poboljšanja jakosti i pokretljivosti cijelog tijela kroz opće vježbe iz područja fitnessa te specifične vježbe kyokushin karatea.

Opširnije...

U organizaciji Kyokushinkai saveza Slovenije, 23. 04. 2022. održan je međunarodni turnir Tanin Open 2022 sa natjecateljima iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije.

Hrvatski kyokushinkai savez na ovome natjecanju predstavljali su natjecatelji kyokushin karate klubova Domenica Sveta Nedelja, Mas. Oyama Strmec i Fortis Samobor.

 

Za Domenicu nastupili su:

- Donat Golubić – 3. mjesto u katama mlađih limača 7-6 kyu

- Bruna Mihaljević – nastupila u katama mlađih limačica 10-7 Kyu

- Jana Filko – nastupila u katama mlađih limačica 10-7 Kyu

Opširnije...

Nakon dvije godine odgode radi korone, u subotu, 05. 03. 2022. konačno je održano 17. izdanje Kupa Domenice, međunarodnog kyokushin karate turnira u organizaciji Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja i Hrvatskog kyokushinkai saveza.

Kolika je bila radost organizatora što su se napokon ukazali povoljni uvjeti za održavanje natjecanja, tolika je bila i tuga što nakon godina redovitog dolaska na turnir, ovog puta nisu nastupili natjecatelji iz Ukrajine radi ruske agresije i rata u njihovoj zemlji.

U znak podrške našim dragim prijateljima i narodu Ukrajine, uz 11 zastava sudionika stajala je i zastava Ukrajine.

Turnir se odvijao u dva dijela. U prijepodnevnom dijelu turnira održano je natjecanje u katama na dva tatamija na kojem je nastupilo 33 natjecatelja u 6 kategorija od kadeta do seniora.

Opširnije...

U organizaciji Srpske karate do konfederacije i Karate kluba Kruševac, 20. 02. 2022. održan je 1. memorijal za njihovog preminulog trenera i nekadašnjeg izrazito uspješnog natjecatelja Olivera Tomića, u sklopu kojeg je održano i natjecanje u kyokushin karateu.

U konkurenciji natjecatelja Shinkyokushin organizacije BiH te organizacija IFK, KWF i IKO Matsushima Srbije, Hrvatski kyokushinkai savez predstavljali su članovi IKO Matsushima organizacije klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor.

Rezultati naših natjecatelja u borbama bili su:

  • Niko Stojanović (Domenica) - 1. mjesto stariji kadeti
  • Mateo Ćosić (Domenica) - 1. mjesto mlađi juniori
  • Alen Ćosić (Domenica) - 2. mjesto mlađi juniori
  • Nika Šemeš (Domenica) - 1. mjesto seniorke
  • Tihana Jagodić (Fortis) - 2. mjesto seniorke

Opširnije...

U subotu, 11. prosinca, u školskoj sportskoj dvorani OŠ Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem, održan je međunarodni kyokushin karate turnir Kup Samobora 2021.

Turnir je održan u organizaciji Hrvatskog kyokushinkai saveza i Kyokushin karate kluba Fortis, a nastupilo je 70 natjecatelja iz 8 klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

Za KKK Domenicu nastupili su:

Opširnije...

Među nešto više od 300 natjecatelja iz 57 klubova i 13 kyokushin organizacija iz Mađarske i Slovačke, ekipa Hrvatskog kyokushinkai saveza iz kluba Domenica Sveta Nedelja u sastavu Niko Stojanović, Viktoria Klemenčić, Alen i Mateo Ćosić te Nika Šemeš i iz kluba Fortis Samobor kojeg je predstavljala Tihana Jagodić, na posljednjem izdanju Hinomoto kupa u organizaciji IBK Mađarska osvojila je ukupno jedno zlato, dva srebra i šest bronci.

U katama juniorki Nika Šemeš osvojila je 3. mjesto dok su u istom uzrastu u muškoj konkurenciji braća Mateo i Alen Ćosić osvojili 2. odnosno 3. mjesto. U katama seniorki ''C'' kategorije Tihana Jagodić osvojila je 1. mjesto.

Opširnije...

Promo Domenica 2021a
Upisi i treninzi u KKK Domenica kreću od utorka, 07. 09. 2021.

Klub smo koji djeluje od 2002. godine i ima aktualnog najboljeg sportaša Svete Nedelje - Bruno Stojanović proglašen je za najboljeg sportaša Svete Nedelje iznad 18 godina za 2020. godinu.

Uz njega, za istu godinu kao perspektivne sportašice i sportaši proglašeni su:
- Nika Šemeš - perspektivna sportašica do 18 godina
- Alen Ćosić - perspektivni sportaš do 18 godina
- Viktorija Klemenčić - perspektivna sportašica do 15 godina
- Niko Stojanović - perspektivni sportaš do 15 godina

Opširnije...

kkk domenica kamp zadar 2021a

12. europski ljetni kamp IKO Matsushima Kyokushinkaikan održan je u Zadru, od 29. srpnja do 2. kolovoza 2021. u organizaciji hrvatskog ogranka ove organizacije te klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor.

Na kampu je sudjelovalo 73-oje sudionika iz 13 zemalja: Belgije, Danske, Estonije, Italije, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Poljske, SAD-a, Srbije, Španjolske, Ukrajine i Hrvatske.

Glavni instruktor bio je Shihan Klaus Rex, 7. Dan, predsjednik EKO Matsushima i branch chief odnosno čelnik podružnice za Dansku. Osim njega, svoje znanje u 5 dana i 14 treninga podijelili su:

Opširnije...

U drugom dijelu ljetnog roka ispita za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska, iz kluba Domenica Sveta Nedelja više pojaseve položili su:
- Nika Šemeš - 3. Kyu, drugi zeleni pojas
- Alen Ćosić - Dječji 1. Kyu, dječji drugi smeđi pojas
- Mateo Ćosić - Dječji 1. Kyu, dječji drugi smeđi pojas
 
Čestitke svima, a ono što slijedi je europski ljetni kamp u Zadru sa sudionicima iz 13 zemalja koji će se u organizaciji našeg kluba održati od 29. 07. do 02. 08. 
 
IMG 20210630 220505869 MP IMG 20210630 220605228 MP

Vježbe za djecu

17. kup Domenice

 Plakat 17 kup Domenice

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.