jk sakura web1
jk sakura web1

Od 04. do 07. 01. 2024. u Daruvarskim toplicama održane su zimske pripreme članova Hrvatskog kyokushinkai saveza iz klubova Fortis Samobor te Domenica Sveta Nedelja i Mas. Oyama Strmec u sklopu jubilarnog 21. IBK međunarodnog kyokushin karate zimskog kampa.

Na kampu je sudjelovalo 30 karatista iz Mađarske, Njemačke, Poljske i Hrvatske trenirajući pod vodstvom hanshija Henrika Papa iz Mađarske, hanshija Tomasza Olejnika iz Poljske, senseija Andreasa Beera iz Njemačke te domaćih instruktora, hanshija Mladena Šančića, shihana Nenada Šančića te senseija Vladimira Sekelja.

Opširnije...

Na Uskršnjem kyokushinkai karate kupu IKO Matsushima Crne Gore, održanom 12. 05. 2024. u Herceg Novom, u konkurenciji natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Poljske, Rumunjske i Srbije, IKO Matsuhima Hrvatska i Hrvatski kyokushinkai savez predstavljali su Donat Golubić, Julijana Golubić, Rea Jarnjević, Leon Ratkovic, Niko Stojanović i Nika Šemeš iz KKK Domenica Sveta Nedelja.
Naš najuspješniji natjecatelj bio je Niko Stojanović sa osvojenim zlatom i u katama i u borbama juniora.
Rezultate naših natjecatelja donosimo u nastavku, a više fotografija sa ovog natjecanja pogledajte na FB profilu Karate Kyokushinkai Croatia.
 

Opširnije...

Ovogodišnja redovna skupština Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja, održana je 10. 04. u prostoru Sportske zajednice grada Sveta Nedelja u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Deščaka.

U izvješću za prošlu godinu predsjednika Kluba Vladimira Sekelja, navedeno je kako je Klub u 2023. brojio 60 članova, a treninzi su se održavali u ukupno 5 grupa i to od limača do rekreativaca u OŠ Vladimira Deščaka i u PŠ Kerestinec.

Prezentirani su uspjesi natjecatelja Kluba sa ukupno 8 turnira od čega su tri bila domaća i to 18. kup Domenice, 25. Memorijal Branka Bošnjaka  i Fortis kup 2023, a od inozemnih, 2 turnira u Mađarskoj, 2 u Sloveniji te  Europsko prvenstvo u Španjolskoj.

Opširnije...

Na ovogodišnjem Tanin Openu nastupilo je 227 natjecatelja iz 16 klubova / timova iz Italije, Slovenije i Hrvatske koju su ispred Hrvatskog kyokushinkai saveza predstavljali i članovi KKK Domenica Sveta Nedelja: Barbara Kocijan, Karlo Čižmešija, Dominik Svećnjak, David Panić, Hrvoje Matec, Lukas Jurak, Laura Bućan, Leon Ratković, Niko Stojanović i Jerko Jalšovec.

Turnir je održan za uzrast do 18 godina u katama i borbama te u izvođenju nožnog udarca u skoku (Tobi mae geri).

Naši najuspješniji natjecatelji sa po dva osvojena zlata bili su Lukas Jurak i Leon Ratković, dok kod natjecateljica, najuspješnija je bila Laura Bućan sa osvojenim po jednim zlatom, srebrom i broncom. Rezultate svih naših natjecatelja donosimo u nastavku.

Opširnije...

Na turniru WKB Open održanom 06. 04. 2024. u Sarnenu u organizaciji švicarskog kluba Karate Do Obwalden koji redovito nastupa na Kupovima Domenice, ispred Hrvatskog kyokushinkai saveza i Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja, nastupio je Bruno Stojanović u kategoriji seniora +90 kg.

Za protivnika je imao Thomasa Rittera iz Njemačke, od kojeg nakon izjednačene borbe gubi u produžetku radi samoozljeđivanja stopala.

Bez obzira na ozljedu, potvrdu Brunova dobra nastupa daje i činjenica što Thomas nakon slijedeća dva kola upečatljivim borbama biva pobjednikom kategorije.

Opširnije...

Ovogodišnji proljetni ispitni rok za dječje pojaseve članova IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za kyokushin karate klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je u sklopu centralnog treninga za limače i kadete održanog 23. 03. 2024. u maloj dvorani školske sportske dvorane OŠ Vladimira Deščaka u Novakima.

U prvom dijelu ispita od 10 do 11:15 pristupili su kandidati za dječje narančaste pojaseve, a od 11:30 do 13:30 ispitu su pristupili kandidati za dječje plave, žute i zelene pojaseve.

Viši dječji pojas iz KKK Domenica položili su:

Opširnije...

Na devetnaestom Kupu Domenice, međunarodnom kyokushin karate turniru održanom 9. ožujka 2024. u dvorani OŠ Vladimira Deščaka u Novakima, nastupilo je 205 natjecatelja iz 27 klubova / timova iz 13 zemalja: Austrije, Crne Gore, Italije, Mađarske, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švicarske, Ukrajine i Hrvatske.

U prijepodnevnom dijelu održano je natjecanje u katama na četiri tatamija za 128 natjecatelja u 8 kategorija od limača do seniora, a nakon svečanog otvaranja u 13 sati, turnir se nastavio natjecanjem u borbama na četiri tatamija za 171 natjecatelja u 35 kategorija od limača do veterana.

 

Opširnije...

Niko Stojanović, član Kyokushin karate kluba Domenica Sveta Nedelja, proglašen je za sportsku nadu do 15 godina na Izboru sportaša Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije za 2023. godinu, održanom 01. 03. 2024. u Jastrebarskom, a nagrada je to za sportske rezultate koje je Niko postigao u 2023. godini:
• 18. kup Domenice (Sveta Nedelja, 04. 03.) – 1. mjesto u borbama mlađih juniora -70 kg i 4. mjesto u katama juniora
• Tanin Open 2023 (Sevnica, Slovenija, 22. 04.) – 1. mjesto u borbama starijih kadeta +60 kg, 1. mjesto u katama Kyu starijih kadeta, 1. mjesto u katama Open starijih kadeta i 1. mjesto u Tobi Mae Geri (izvođenje nožne tehnike u skoku) starijih kadeta

Opširnije...

26. Memorijal Branka Bošnjaka

Letak MBB

Vježbe za djecu

18. kup Domenice

 

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..