U subotu i nedjelju, 14./15. kolovoza 2021. na ssportskom centru Lazina u Strmcu održat će se Tradicionalni turnir seniora ''Tomislav Vlašić - Grga'' 2021., na kojem će nastupiti osam ekipa iz našeg kraja, a to su: NK Stupnik, NK Novaki, GNK Tigar Sveta Nedelja, NK Klokočevac, NK Zrinski, NK Sloga SU-ZA Orešje, NK TOP Kerestinec i NK 'Sava Strmec!

Uz odlične utakmice i vjerujemo još bolji nogomet, za sve prisutne pripremit ćemo veliki izbor ića i pića, a kao i uvijek zabavit ćemo se uz odličan odabir glazbenih hitova!

Vidimo se 14. i 15. kolovoza na Lazini!

turnir strmec vlasic 2021

18 19062021 turnir pioniri nk bestovje

 

U petak i subotu, 18./19. lipnja 2021. na igralištu NK Bestovje održat će se ljetni turnir mlađih pionira (2008./2009. godište).

Utakmice su u trajanju 2x20 minuta.

Za tri najbolje ekipe osigurani su pehar i medalje, a za svako dijete sendvič i sok, odn. voda.

Info: 098 9373 751

Voli li i Vaše dijete nogomet, želi upoznati nove prijatelje, dobro se zabaviti i pobjeđivati, NK Bestovje je pravi izbor!
Upisi su u tijeku, očekujemo Vas u što većem broju i veselimo se Vašem dolasku u naš tim!

upisi djece 2020a

Nogometni klub ''Sava Strmec'' još je jednom proveo sve moguće mjere propisane od epidemiologa u svrhu suzbijanja mogućnosti širenja pandemije uzrokovane virusom "Covid 19"! Evidentirani su svi igrači, službene osobe, kao i gledatelji zajedno sa njihovim izmjerenim tjelesnim temperaturama! Naš klub je ozbiljno i odgovorno shvatio obaveze i preventivne mjere kojih se i kojih će se u narednom prvenstvu strogo pridržavati! 

Opširnije...

Nogomet - kalendar

 
11.3.
(sub)
 

19:00 NK Podsused - NK Bestovje (limači, prijateljska) 

 
          
  

 

 
          
  

 

 
          
  

 

 

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.