jk sakura web1

Lovro Novosel, naš mladi šahista s titulom FIDE Master-a, član Šahovskog kluba Sveta Nedelja iz Bestovja osvojio je prvo mjesto na Pojedinačnom juniorskom prvenstvu Hrvatske u uzrastu do 19 godina održanom u Splitu od 23. do 30. srpnja 2023. godine, i to sa 8 osvojenih bodova u 9 odigranih partija, čime je ostvario plasman na Svjetsko juniorsko prvenstvo u šahu.

Dokaz da se rad, trud i sportski duh transformira u odličan rezultat.

2307 30072023 split sl2 2307 30072023 split sl1

Lovro Novosel, član Šahovskog kluba Sveta Nedelja, majstorski kandidat i odličan učenik Srednje strukovne škole u Samoboru, svoje je radno ljeto okrunio velikim uspjehom - osvojenim prvim mjestom na Pojedinačnom juniorskom prvenstvu Hrvatske u uzrastu do 17 godina, održanom u srpnju u Splitu, čime je ostvario plasman na Svjetsko juniorsko prvenstvo u šahu. Na Europskom amaterskom prvenstvu, održanom u organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza od 13. do 21. kolovoza, Lovro je osvojio prvo mjesto u najjačoj skupini U2300 i to sa 7 osvojenih bodova u 9 odigranih partija.


Linkovi na stranice s rezultatima:

Lovro Novosel sportski uspjesi

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..