jk sakura web1

Judo klub Sakura

Okićka 18
10431 Sveta Nedelja
 
Dvorana:
OŠ Vladimir Deščak
Školska 4, Novaki
 
E-mail: jk.sakura@hotmail.com
Telefon: 097 782 40 20
 
 
 
Web stranica: 
 
jk sakura web1
 
 
 
 

 

Sudački kata seminar održao se u Vinkovcima od 7.- 9.1.2022. u organizaciji Hrvatskog judo saveza.

Tema seminara je bila Ju-no-kata, a obrađene su i Kodokan-goshin-jutsu i Nage-no kata. Seminar su pripremili i vodili Slaviša Bradić, VII. DAN, Davor Marinić VII. DAN te Igor Albreht V. DAN. Sudačke licence su produžili Sandra Uršičić - JK Rijeka, Zoran Grba - JK Rijeka i Karlo Lacković - JK Sakura.

Na seminaru učesnici su podizali razinu znanja o tehnikama u judu. Nesebično su razmjenjivali znanje, dijelili ga i upijali od drugih.

Trener i kata sudac Karlo Lacković produžio je sudačku licencu i položio za V. DAN pojas.

Opširnije...

Ovogodišnji 10. jubilarni Sakura kup održao se 04.12.2021., u Svetoj Nedelji, u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak.

Bili smo domaćini na ovoj prekrasnoj judo manifestaciji na kojoj se natjecalo 461 judoka iz 31 kluba. Kategorije u kojima su se natjecali su U10, U12, U14 i U16. Natjecanje je otvorio Dario Zurovec-gradonačelnik Svete Nedelje koji je mladim judokama zaželio puno sreće i sportskog uspjeha na natjecanju. Sakura kupu nazočili su Ana Krauthacher, zamjenica glavnog tajnika Hrvatskog judo saveza, Kristina Burić Turina, tajnica Sportske zajednice grada Sveta Nedjelja, Kala Jurak dječja gradonačelnica , Magdalena Vardić, predstavnik za komunikacije dječjeg vijeća.

 

Opširnije...

Božićne igre su najdraži događaj za naše male Sakure. Dogodile su se u subotu, 18.12.2021. u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak odzvanjao je smijeh i dobro raspoloženje. Uživali smo gledajući borbe naših najmlađih članova, a nekima od njih je to bilo prvo ovogodišnje natjecanje. Posjetili su nas Djed Božićnjak i naš dobro poznati Hačiko koji su ih razveselili prigodnim poklonima.

Sve što možemo poželjeti je da nam i sljedeće godine smijeh i radost odzvanjaju dvoranom kao i ove. Veliko hvala svim roditeljima na podršci i našim neustrašivim Sakurama.

Sportskoj zajednici zahvaljujemo na potpori u ovom projektu.

Opširnije...

U Svetoj Nedelji, 06,11.2021., održano je 4. Prvenstvo Zagrebačke županije za uzraste U10, U12, U14 i U16. Nakon dvije godine pauze Judo klub Sakura na domaćem terenu osvojio je 15 odličja. Rezultati su:

1. mjesto

Babić Jakov

Kallay Mihael

Lovrinović Karlo

Pasanec Noa

Rožić Manuela

Vešligaj Karla

2. mjesto

Kolarec Emanuel

Šincek Noah

Širanović Pia

Tuksar Luka

Vešligaj Karlo

Opširnije...

Projekt Judo kluba Sakura „Sigurno u školu s Hačikom“ nagrađen je od strane Saveza Društava „Naša djeca“  za Naj-akciju 2021. kao najoriginalniju. U hotelu Akademia na svečanom savjetovanju i proglašenju Naj-akcija Jakov Babić i Karlo Lacković napravili su izvrsnu prezentaciju ovog prometno preventivnog  projekta o sigurnosti djece u prometu. Naravno sve je nadzirao Hačiko koji je izazvao oduševljenje svih prisutnih. Izdavanje edukativne slikovnice „Sigurno u školu s Hačikom“  samo je dio ovog kvalitetnog projekta gdje se djecu na jednostavan i privlačan način educira o osnovama prometne kulture.

Opširnije...

U Zagrebu, u Sportskoj dvorani Sutiska vrela, 02.10.2021. održano je Prvenstvo Hrvatske u judu za uzraste mlađih seniora U23 i uzraste djevojčica i dječaka U14. Sakure su nastupile s četiri natjecatelja i ostvarile sljedeće rezultate:
Manuela Rožić osvojila je srebro u kategoriji mlađi seniori U23 -48 kg,
Snježana Kufek osvojila je peto mjesto u kategoriji mlađi seniori U23 -52 kg.
Eva Drakulić i Emanuel Kolarec nastupali su u kategoriji U14, ali ovog puta natjecanje su završili bez plasmana.
Čestitke svima na trudu i postignutim rezultatima!

02102021 sutinska vrela sl1 02102021 sutinska vrela sl2 02102021 sutinska vrela sl3 02102021 sutinska vrela sl4 02102021 sutinska vrela sl5 02102021 sutinska vrela sl6

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.