jk sakura web1

Judo klub Sakura

Okićka 18
10431 Sveta Nedelja
 
Dvorana:
OŠ Vladimir Deščak
Školska 4, Novaki
 
E-mail: jk.sakura@hotmail.com
Telefon: 097 782 40 20
 
 
 
Web stranica: 
 
jk sakura web1
 
 
 
 

JK Sakura polaganje3

Ovo je još jedan korak naprijed i to nas čini ponosnima i sretnima. 

U školsko-sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak održano je polaganje za KYU pojas, za judoke svetonedeljskih Sakura. Stručna komisija ocjenjuje kandidate te svi oni koji polože ispit stječu diplomu i pojas za određeni rang za koji su polagali. Nakon demonstracija usvojenog znanja uslijedila je podjela diploma te su se s velikom radošću isprobavali novi pojasevi. Na kraju stiglo je iznenađenje u obliku „vrećica – srećica“  koje su bile pune  sitnih iznenađenja koje su omogućili donatori na čemu im najtoplije zavaljujemo (personalizirane bočice za vodu, sunčane naočale, četkica i pasta za zube, slušalice, dezodorans za djecu, gel za tuširanje, lopta na napuhavanje, gumica za kosu).

Opširnije...

Vraćamo se na natjecanje nakon gotovo sedam mjeseci „corona stanke“. U zagrebačkoj Areni, 26.09.2020., održano je natjecanje za mlađe kadete i kadete. Na kupu Maksimira 2020. za Sakure nastupila su četiri natjecatelja. Zlatnu medalju izborila je Manuela Rožić u kategoriji U16 -48 kg, a u istoj kategoriji nastupila je i Sara Golubić koja je je osvojila broncu. Babić Jakov u kategoriji U16 -73kg završio je natjecanje na petom mjestu, dok Ana Ugarković, U16 -52kg, ovoga puta ostaje bez plasmana.
Čestitke cijeloj ekipi!
 

Opširnije...

22052021 prvenstvo hr sl1

Prvenstvo Hrvatske za kadete održano je 22.05.2021. godine u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu. Ovo je prvo ovogodišnje natjecanje iz kalendara Hrvatskog judo saveza na kojem se okupilo 200 kadeta. Svetonedeljske Sakure su nastupile s tri predstavnice koje su ostvarile sljedeće rezultate:

Karla DABIĆ-44 kg  osvojila je broncu, Ana UGARKOVIĆ-52 kg zauzela je 7. mjesto, a Sara GOLUBIĆ -57 kg završila je natjecanje bez plasmana.

Opširnije...

U sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak, 29.06.2020., završeno je polaganje za KYU pojas i za posljednju grupu judoka svetonedeljskih Sakura. Ujedno je održana dodjela diploma i podjela pojaseva uspješnima za određeni rang za koji su polagali.


Sakurama čestitke na demonstriranom znanju, a ispit za viši pojas položili su:


8. kyu - bijelo žuti pojas

Opširnije...

Judo klub Sakura krenuo je u pustolovinu i objavio svoju prvu slikovnicu. Svjetlo dana ugledala je u dječjem tjednu, i uspjela je naći put do 600 mališana, kroz prometno preventivni projekt ''Sigurno u školu s Hačikom“'.
 
Glavni cilj projekta je očuvanje sigurnosti djece u prometu te ostvarenje pozitivnog utjecaja učenja van redovitog školskog programa na poštivanje prometnih znakova i odgovornog ponašanja u prometu.  
Projekt je namijenjen školskoj djeci koja se po prvi puta samostalno susreću s prometom i opasnostima koje on donosi na njihovom putu od kuće do škole.

Opširnije...

Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije organizirala je proglašenje najboljih sportaša Zagrebačke županije, 07.03.2020. godine u sportskoj dvorani OŠ Rugvica.
Ana Ugarković iz svetonedeljskog Judo kluba Sakura primila je priznanje za perspektivnu sportašicu do 15 godina, već drugu godinu za redom. To samo dokazuje da Anina marljivost i upornost na treninzima ostavlja trag i na velikom broju natjecanja na kojima postiže zapažene rezultate.

Opširnije...

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.