jk sakura web1

Judo klub Sakura

Okićka 18
10431 Sveta Nedelja
 
Dvorana:
OŠ Vladimir Deščak
Školska 4, Novaki
 
E-mail: jk.sakura@hotmail.com
Telefon: 097 782 40 20
 
 
 
Web stranica: 
 
jk sakura web1
 
 
 
 

Sportska dvorana Sutinska vrela bila je mjesto događanja Prvenstva Hrvatske za kadetkinje i kadete. Nedjelja, 29.01.2023. bila je rezervirana za prezentaciju znanja kadetkinja i kadeta iz Hrvatske. Na natjecanje se prijavilo 290 natjecatelja iz 48 klubova. JK Sakura imao je dvije predstavnice i to  Manuelu Rožić u kategoriji -48 kg i Saru Golubić u kategoriji -57kg, a obje su natjecanje završile na postolju s broncama oko vrata.

29012023 ph sut vrela sl1

Opširnije...

Održana je 1. Hrvatska judo liga za žene i muškarce u Svetoj Nedelji, u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak. U ženskoj i muškoj ligi nastupio je i Judo klub Sakura te postao ekipni viceprvak Hrvatske u obje lige.

Ženska ekipa se natjecala u sastavu Rožić Manuela, Kufek Snježana, Golubić Sara, Keleković Tea, Jurmanović Jasna i Perković Lorena, a za mušku ekipu nastupili su: Kufek Franjo, Lacković Karlo, Sumpor Dino-Dominic, Barišić Lovre, Žagar Filip. Čestitke!!

Poredak ženskih ekipa:

1. JK SAMOBOR

2. JK SAKURA

3. JK BIOKOVO

Opširnije...

U subotu 21. siječnja 2023. u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu održano je prvenstvo Hrvatske u judu za seniore, na kojem su nastupila 152 natjecatelja iz 31 kluba.  Predstavnice Judo kluba Sakura iz Svete Nedelje bile su: Manuela Rožić -48kg, Snježana Kufek -52kg i Sara Golubić -57kg. Manuela Rožić osvojila je zlato, nadomak medalje bila je Sara Golubić izborivši peto mjesto, a Snježana Kufek natjecanje je završila na sedmom mjestu.  Ovo je sjajan početak sezone za JK Sakura.

Manuela Rožić PH seniori 2023 1. mjesto

Opširnije...

Na ovogodišnjem Kupu Like, održanom 26. studenog 2022., sudjelovalo je 48 klubova s 488 natjecatelja. Na postolju bili su: Karla Vešligaj, U12-36 kg osvojivši drugo mjesto te Karlo Lovrinović, U12 -55 kg, koji je osvojio broncu. Noa Pasanec, U12 -46 kg, ostao je bez plasmana.

KUp Like

Opširnije...

Ovogodišnju natjecateljsku sezonu završili smo s Božićnim igrama. U subotu 17.12.2022. sportska dvorana OŠ Vladimir Deščak bila je prava božićna bajka. Božićne igre su judo turnir namijenjen za najmlađe uzraste i početnike kojima je ovo bilo prvo natjecateljsko iskustvo. U gostima su nam bili JK Zrinski Čakovec i JK Duga Resa, a naše natjecatelje posjetio je Djed Božićnjak i naš omiljeni Hačiko.

Radost i smijeh odzvanjali su dvoranom, a ni rezultati nisu izostali. Ekipa JK Duga Resa osvojila je treće mjesto, natjecatelji JK Zrinski Čakovec bili su drugi, a prvo mjesto osvojila je ekipa JK Sakura. Pohranili smo još jedan pehar u arhivu i veselimo se sljedećim natjecanjima.

Veliko hvala svim roditeljima, našim Sakurama, jer vi ste dobri duh Božića!

Sportskoj zajednici zahvaljujemo na potpori u ovom projektu.

Opširnije...

Održana je 3. Hrvatska judo liga za kadete i kadetkinje, 05.11.2022. godine, u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak u Svetoj Nedelji. 

Naša ženska ekipa u sastavu ROŽIĆ Manuela, DABIĆ Karla, KUFEK Katarina, GOLUBIĆ Sara, KELEKOVIĆ Tea, MILJEVIĆ Vedrana  učinila nas je izuzetno ponosnima osvojivši 1. ekipno mjesto na domaćem terenu. Drugo mjesto pripalo je ekipi  Akademskog judo kluba Mladost, a na trećem mjestu bila je ekipa Zagrebačke judo škole.

U muškoj konkurenciji zlato je osvojila ekipa Judo kluba Kaštela, srebna je bila Zagrebačka judo škola, a za broncu izborila se ekipa Judo kluba Pujanke. Judo klub Sakura bio je tehnički organizator natjecanja.

Opširnije...

I ove godine gradonačelnik Dario Zurovec dodijelio je Javna priznanja Grada Svete Nedelje istaknutim sportašima i glazbenicima.

Ponosni smo jer su među dobitnicima naše članice: Snježana Kufek, Manuela Rožić, Sara Golubić i Karla Dabić.

Naše nagrađene cure uspješne su boreći se kao ekipa ili pojedinačno. Prisjetimo se da su bile ekipne  prvakinje Hrvatske u kategoriji kadetkinja na 3. Hrvatskoj judo ligi, zatim ekipne viceprvakinje Hrvatske u konkurenciji seniorki na 1. Hrvatskoj judo ligi, a na Judo prvenstvu Zagrebačke županije proglašene najboljom ženskom ekipom u kategoriji kadetkinja.

Opširnije...

Ove subote, 22.10.2022. održan je 26. Međunarodni Kup Maksimira. Na natjecanju se okupilo 528 judoka iz 40 klubova iz zemlje i inozemstva. JK Sakura nastupio je sa šest natjecatelja. Na pobjedničkom postolju bila je Karla Vešligaj u kategoriji U10 -34 kg. Treće mjesto izborili su David Skledar, U10 -27 kg i Karlo Lovrinović, U12 -55 kg. Na petom mjestu  završio je Lavi Filipović u kategoriji U10 -27 kg, a Gabriel Brkić i  Petar Blagojević u kategoriji U10 -34 kg ovoga puta ostali su bez plasmana.

Kup Maksimira zajednička Kup Maksimira Vešligaj Kup Maksimira Skledar David Kup Maksimira Lovrinović

Sveta Nedelja je ovog vikenda ugostila 10 judo klubova Zagrebačke županije s ukupno 253 mladih boraca koji su se natjecali na. 5. Judo prvenstvu Zagrebačke županije, u uzrasnim kategorijama od U10 do U18.

Radost su nam i ovoga puta donijeli  mladi borci JK Sakura koji su osvojili 3 zlatne, 7 srebrnih i 1 brončanu medalju.

U ekipnom poretku Sakurina ženska ekipa u kategoriji U18 osvojila je 1 mjesto.

Rezultati:

1. mjesto:

Lavi FILIPOVIĆ, U10 -27 kg

Manuela ROŽIĆ, U18 -48 kg

Jakov Babić, U18 -90 kg 

2. mjesto:

Opširnije...

Na međunarodnom Kupu „Higl Open“ koji je održan u Vinkovcima 15.10.2022. godine, nastupilo je 539 natjecatelja iz 36 klubova iz BiH, Srbije, Rumunjske, Makedonije i Hrvatske.  Osam svetonedeljskih Sakura iz Vinkovaca se vraća s 3 zlatne, 4 srebrne i 1 brončanom medaljom.

Rezultati su:

1. mjesto

Snježana Kufek, U23 -52 kg

Manuela Rožić, U18 -48 kg

David Skledar, U10 -27 kg

2. mjesto

Sara Golubić, U23 -57 kg

Sara Golubić, U18 -57 kg

Opširnije...

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..