Tsunami logo1

Kickboxing klub Tsunami Sveta Nedelja

Adresa: Ulica Purgarija 28, Kerestinec
OIB: 88697889104
Predsjednik Kluba: Ivica Brajdić
Email: ivicabrajdic@gmail.com
Mob: 091 3415 532

Redovna skupština Kickboxing kluba Tsunami Sveta Nedelja za 2024. godinu održana je 10. travnja u prostoru Sportske zajednice grada Sveta Nedelja u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Deščaka.

U izvješću za prošlu godinu predsjednika Ivice Brajdića, navedeno je kako Klub trenutno broji 19 članova i kako je Klub nakon Izborne skupštine održane 19. kolovoza 2023., pod novim vodstvom otpočeo sa treninzima u maloj dvorani na katu sportske dvorane OŠ Vladimira Deščaka te u 2023. nastupio na 2 natjecanja Hrvatskog kickboxing saveza kojeg je Klub punopravni član.

Na 24. Kutina Openu održanom 4. studenoga nastupio je Alen Ćosić u kick light disciplini u kategoriji juniora -69 kg gdje je osvojio brončanu medalju, a ovaj uspjeh je ponovio i na 27. Croatia Openu održanom 9. prosinca u Makarskoj.

Za 2024. godinu naglasak je stavljen na nastavak redovnih treninga te rad na povećanju članstva kroz promociju kickboxinga u Svetoj Nedelji i to prvenstveno među starijom osnovnoškolskom i srednjoškolskom populacijom oba spola.

Ovakav pristup ima za cilj uključiti što veći broj djece i mladih u redovan trenažni proces kickboxinga i sport u cjelini, što će u konačnici stvoriti uvjete za pripremu na natjecanja nekolicini nadarenih sportaša.

Ciljana skupina članstva je ovime definirana, a vodstvo i treneri definirali su i ciljanu natjecateljsku disciplinu, a to je Kick light koja spada u tzv. meke discipline te se radi o natjecanju koje se izvodi na tatamiju i u kojem nisu dozvoljeni prejaki udarci koji bi doveli do knock outa kako u glavu tako i u tijelo.

Stoga, plan rada Kluba vezan je na kalendar natjecanja Hrvatskog kickboxing saveza, a do sada su održana već tri natjecanja.

Na Moslavac Openu održanom 3. veljače u Popovači, Josip Lovasić, u svom debitantskom nastupu osvojio je broncu u kategoriji juniora -63 kg u kick light disciplini.

Na Europskom kupu Zagreb Openu održanom u Areni Zagreb od 16. do 18. veljače, nastupili su Alen Ćosić i Josip Lovasić, Josip u kategoriji juniora -63 kg, a Alen u kategoriji juniora -69 kg, no usprkos srčanom nastupu obojica su bila zaustavljena u prvom kolu natjecanja.

Na Prvenstvu Hrvatske 6. travnja održanom u Zadru u Sportskom centru Višnjik, Krešo Krizmanić nastupio je u kategoriji seniora -84 kg gdje je prikazao solidnu borbu za svoj prvi nastup u kickboxingu, dok je Josip Lovasić izvojevao pobjedu u prvom kolu juniora -69 kg, no zaustavljen u osmini finala usprkos ponovnom dobrom nastupu.

U obraćanju gostiju, Petra Markanović, ravnateljica OŠ Vladimira Deščaka, pohvalila je rad Kluba i zaželjela uspjeh u daljnjem radu, a iste želje uputio je i Sebastian Šikac, predsjednik SZGSN-a uz kojeg su bili njegovi zamjenici, Karlo Lacković i Goran Draclin.

Predsjednik Brajdić je na kraju zahvalio gostima na njihovim lijepim riječima te zahvalio Gradu Svetoj Nedelji, Sportskoj zajednici grada Sveta Nedelja i Osnovnoj školi Vladimira Deščaka na dosadašnjoj podršci radu Kickboxing kluba Tsunami Sveta Nedelja i iskazao vjeru kako ona neće izostati niti u narednom periodu.

 

KBK Tsunami - letak 2024.

kbk tsunami letak 2024

- klikni na sliku za uvećani prikaz

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..