jk sakura web1

Kyokushin karate klub "Domenica" Sveta Nedelja

Adresa: Gacka 7, Bestovje
OIB: 74093764971
Predsjednik Kluba: Vladimir Sekelj
Email: vlado.sekelj@gmail.com
Mob: 091 5122 079

  

Web stranica

 

rallySSD1

 

Facebook

 

Klubovi

 

Kup Domenice

 

 

Otvoreni europski kup u kyokushin karateu te 3. memorijal shihana Furka Kalmana i 39. kup Szolnoka, održan je u istoimenom gradu u Mađarskoj 29. lipnja 2024. uz nastup 350 natjecatelja iz Austrije, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Poljske, Rumunjske, Slovačke i Ukrajine.

Hrvatski kyokushinkai savez i IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska  predstavljali su članovi svetonedeljske Domenice: Leon Ratković te braća Niko i Bruno Stojanović.

Naš najuspješniji natjecatelj bio je Leon Ratković osvojivši treće mjesto u borbama u kategoriji mlađih juniora +80 kg te treće mjesto u katama u kategoriji juniora.

Niko Stojanović osvojio je treće mjesto u borbama u kategoriji mlađih juniora -80 kg, dok je Bruno Stojanović osvojio treće mjesto u borbama u kategoriji seniora +90 kg.

Za naše natjecatelje nakon kraće ljetne stanke početkom kolovoza te priprema na trening kampu u Zadru krajem kolovoza, slijedi 26. Memorijal Branka Bošnjaka koji će se održati 28. rujna u sportskoj dvorani Bogumila Tonija u Samoboru.

Turnir se održava s ciljem odavanja posebne počasti Branku Bošnjaku, poginulom pripadniku SJP Alfa Zagreb u Domovinskom ratu i na turnir su pozvani nastupiti svi klubovi borilačkih vještina u Republici Hrvatskoj kao i pozvani klubovi iz inozemstva bez obzira na stil, savez ili organizaciju kojoj pripadaju

Više fotografija sa Europskog kupa pogledajte na FB stranicama Karate Kyokushinkai Croatia i Croatian Kyokushinkai Association.

Na slici: Leon, Niko i Bruno u društvu trenera Vladimira Sekelja i Tome Fabekovca nakon Europskog kupa 29. 06. 2024.

Europski kup Mađarska 2024

Kyokushin ljetni kamp Zadar 2024.

 

Ljetni kamp Zadar 2024

 

19. kup Domenice - najava

 

Plakat 19 kup Domenice 09 03 2024 page0001a

26. Memorijal Branka Bošnjaka

Letak MBB

Vježbe za djecu

18. kup Domenice

 

KKK Domenica - Youtube

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..