Karate klub osoba s invaliditetom Sveta Nedelja

 

KKOI logo1

U subotu 29. siječnja 2022. članovi Karate kluba osoba s invaliditetom Sveta Nedelja nastupili su u Sportskoj dvorani Aton na Grand Prix-u Međimurja. Natjecanje je okupilo 340 natjecatelja iz 41 kluba i četiri zemlje.
Svetonedeljski sportaši nastupili su sa šestero natjecatelja koji su ostvarili stopostotan učinak. Osvojili su ukupno sedam medalja - 5 zlata, 1 srebro i 1 broncu.
 
Zlatnu medalju u revijalnom nastupu osvojila je naša Leticija Ivanac u para karate kategoriji.
Ekipa učenica u sastavu Paula Šviglin, Leona Validžić Ćorić i Dorija Ivanac odličnim nastupima osvajaju zlatnu medalju i u svom prvom zajedničkom nastupu zasluženo staju na najvišu stepenicu.

 

Treću zlatnu medalju odličnim nastupima osigurala je Paula Šviglin u kategoriji djevojčica 11 godina.
Marin Sambol je izvrsnim nastupima u kategoriji dječaka 12 godina zasluženo stao na najviše pobjedničko postolje.
Naša mlada nada Ema Ivković veoma dobrim nastupima uspijeva osvojiti svoju prvu zlatnu medalju u kategoriji djevojčica 9 godina.
Na svom prvom natjecanju Leona Validžić Čorić sjajnim nastupim uspijeva ući u finale i osvojiti srebrnu medalju u kategoriji djevojčica 11 godina B.
Za osvajanje brončane medalje pobrinula se naša vrijedna Dorija Ivanac u kategoriji djevojčice 12 godina B.
 
grand prix medjimurja 2022 sl1  grand prix medjimurja 2022 sl2

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..