Karate klub osoba s invaliditetom Sveta Nedelja

 

KKOI logo1

Zadar je domaćin Europskog seniorskog prvenstva u karateu i parakarateu koje traje od 8. do 12. svibnja 2024. Natjecanje je okupilo preko 660 natjecatelja iz 51 države Europe. 
 
Naš klub imao je tri reprezentativca u parakarateu - Leticija Ivanac, Toma Goatti Matijević i Petar Harambašić. Prema rasporedu, svoje su katagorije odradili jučer, trećeg dana natjecanja. 
 
Toma Goatti Matijević je naš standardni parakarate reprezentativac koji je i ovoga puta izvrsno odradio svoj nastup. Nedostajalo je malo sportske sreće da se ponovno umiješa u borbu za pobjedničko postolje. Osvojio je ukupno 7. mjesto.
 
Leticija Ivanac je kao najmlađa natjecateljica u svojoj kategoriji upisala svoj prvi nastup na ovako velikom natjecanju. Unatoč veoma dobroj izvedbi ne uspijeva se ovoga puta umiješati u borbu za pobjedničko postolje. 
 
Petar Harambašić je također upisao svoj prvi nastup na velikoj europskoj pozornici. Petrova izvedba ovoga puta nije bila dovoljno dobra za prolazak skupine, ali je stekao veoma važno iskustvo za buduća velika natjecanja.
 
Veoma smo ponosni na naše natjecatelje te se radujemo njihovim budućim nastupima i uspjesima koji su sigurno tu u budućnosti. 
 
zadar2024 sl1 zadar2024 sl2 zadar2024 sl3 zadar2024 sl4

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..