jk sakura web1

Streličarski klub "Tigar" Sveta Nedelja

Adresa: 

Stari Hrast 55, Rakitje
Sveta Nedelja 10431

 

IBAN HR1424840081135077219
OIB 67138030231


e-mail: strelicarskiklubtigar@gmail.com

 

web stranica: http://sktigar.hr/

 

sk tigar web1

 

Hrvatski streličarski savez - kalendar natjecanja 2020.

 

Streličarski klub TIGAR dana 11. srpnja 2020. godine organizirao je u Rakitju streličarski turnir u disciplini FIELD 12+12. Turnir je organiziran na prostoru Ustanove za sveobuhvatnu skrb Tigrova i vojarne Tigrova, čiji naziv s ponosom nosi i streličarski klub TIGAR. Turnir je u skladu s pravilima Hrvatskog streličarskog saveza i rezultati natjecanja su objavljeni na njegovim stranicama.

Natjecanje je obuhvatilo gađanje streličara s po tri strijele na svaku od 12 meta raspoređenih na navedenom prostoru na nepoznatim daljinama u prvom krugu, a potom su u drugom krugu natjecanji gađali na 12 meta s poznatih udaljenosti. Postignuti krugovi se zbrajaju u jedan rezultat na temelju kojeg se određuju pobjednici turnira.


Iako održavan u vrijeme COVID-a 19 turnir se održao prema napucima Stožera Civilne zaštite, te je na turniru nastupilo 28 streličara iz 14 hrvatskih streličarskih klubova i jedan streličar iz Banja Luke. Važno je spomenuti da su se na ovom turniru okupili neki od najboljih hrvatskih streličara. Primjerice, Domagoj Buden, koji je u složenom luku na svjetskoj rang listi World Archery na 14. mjestu, Mario Vavro iz SK Samobor, koji je na World Archery listi 20. i koji je na ovom turniru osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji, Amanda Mlinarić koja je svjetska i europska prvakinja u složenom luku i drži nekoliko svjetskih rekorda te drugi poznati streličari. Streličare je kratko prije natjecanja posjetio i predsjednik Sportske zajednice grada Svete Nedelje gospodin Slobodan Matić.


Navodimo samo neke od pobjednika ovog natjecanja. U kategoriji golog luka prvi je Robert Potrkač iz SK Glina, drugi Tomislav Vugrinec iz SK Navaho, treći Zoran Marenčić iz SK Cekin. U kategoriji složenog luka za veterane, prva tri mjesta osvojili su redom Zvonko Beronić, Siniša Horak i Mario Sačer, svi iz SK TIGAR. Čestitamo njima i svim drugim pobjednicima u svojim kategorijama.

 

turnir rakitje sl1  turnir rakitje sl2  turnir rakitje sl2

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.