jk sakura web1

Sportska udruga "Slavuji"

 

ADRESA:

Kerestinečka 46, Kerestinec

10431 Sveta Nedelja 

Tel: 091 25 25 024

e-mail: suslavuji@gmail.com

 

O NAMA 

 

AKTIVNOSTI UDRUGE

 

 

TRENERICE: 

 

Martina Jaklenec

Kristina Burić Turina 

 

trenerice

 

 

Sport počiva na etičkim principima i radosti koja proizlazi iz rezultata postignutog vlastitim naporima ...

 

 

Sportska udruga Slavuji iz Kerestinca, osnovana je 01.09.2011. godine, u cilju promicanja sportskih i rekreativnih aktivnosti djece predškolske i školske dobi, specijalizirana za provođenje kraćeg sportskog programa za djecu predškolske dobi. Sportski program provode: prof. fizičke kulture Martina Jaklenec, koja je ujedno i predsjednica SU Slavuji i prof. fizičke kulture Kristina Turina.


Uz suglasnost Agencije za odgoj i obrazovanje, od ožujka 2013. godine, udruga svoj kraći sportski program provodi u DV Slavuj. Sportsko pedagoški rad u proteklih 7 godina provodio se u svim objektima DV Slavuj, kao zasebni kraći sportski program u popodnevnim terminima i u okviru sudjelovanja u integraciji sportskog programa u redovni program vrtića, u prijepodnevnim terminima.


Od 2015. godine, u travnju i svibnju udruga provodi sportske pripreme za Olimpijski festival dječjih vrtića u svim svetonedeljskim vrtićima, a od veljače 2019. godine, kraći sportski program udruga provodi u prijepodnevnim terminima i u DV Osmijeh, u objektu u Svetoj Nedelji.


Pored stručnog rada u predškolskim ustanovama, udruga je od 2015.-2019. godine i samostalno provodila kraći sportski program, u dvorani SC Sveta Nedelja. Na prostorima SC Sveta Nedelja pod vodstvom prof. fizičke kulture iz SU Slavuji, 2012. i 2013. godine tijekom ljetnih praznika provodila se Ljetna sportska škola za učenike osnovne škole. Projekt Ljetne sportske škole ostvaren je u suradnji sa svetonedeljskim sportskim udrugama: Taekwondo klubom Motiv+, ŽRK Sloga Sveta Nedelja i STK Sveta Nedelja-Novaki te profesorima TZK iz OŠ Sveta Nedelja.


Osim zajedničkog sportsko pedagoškog rada u Ljetnoj sportskoj školi, Sportska udruga Slavuji, članica Sportske Zajednice Grada Sveta Nedelja, surađuje i sa ostalim svetonedeljskim sportskim udrugama i sportašima pojedincima, kroz proces planiranja i programiranja trenažnog procesa, u vidu provođenja individualnih i kondicijskih treninga, s naglaskom na opću i višestranu te bazičnu sportsku pripremu.

 

Dobra suradnja prisutna je i sa sportskim udrugama koje rade sa predškolskim uzrastom iz susjednih gradova Samobora i Zaprešića, sa Gradom Sveta Nedelja, svetonedeljskim medijima, kulturno-umjetničkim udrugama, Koordinacijskim odborom Grad Sveta Nedelja prijatelj djece i ost.


Uz kraći sportski program, SU Slavuji sudjeluje i u provođenju programa Škole klizanja i škole plivanja za predškolski uzrast, a organizirala je i provodila i dječje sportske rođendane.


Prof. fizičke kulture iz SU Slavuji surađivale su u provođenju programa škole skijanja za predškolski uzrast u suradnji sa Turističkom agencijom Izazov, a za navedenu agenciju izradili smo i provodili programe solving aktivnosti i teambuildinga diljem Lijepe naše, za neke naše velike tvrtke poput Plive d.o.o. i Ericsson Nikola Tesla d.d.


Pored navedenih sportsko-rekreativnih aktivnosti, profesorice fizičke kulture SU Slavuji od 2009. godine provode programe vježbanja za žene u DD Mala Gorica i DD Strmec, gdje pažljivo osmišljenim vježbama pomažu suzbiti nuspojave sedentarnog načina života i doprinjeti njegovoj kvaliteti.

 

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..