jk sakura web1

Auto karting klub Sveta Nedelja

Adresa: 

Vinogradska 17 A, 10431 Sveta Nedelja

e-mail: akk.svnedelja@gmail.com

Telefon: 098/161-5636

 

Daniel Vojvodić - tajnik  
mob. + 385 98 161 5636 
 
Tajana Vojvodić - 
predsjednica
mob. + 385 99 415 7043

 

O Klubu

 

Rally Show Santa Domenica

  

Web stranica Rally Show Santa Domenica

rallySSD1

Facebook Rally Show Santa Domenica

 

Kalendar auto i karting natjecanja 2020.

Facebook AKK Sv. Nedelja

Auto Karting Klub Sveta Nedelja, jedan od mlađih sportskih kolektiva u Svetoj Nedelji i Zagrebačkoj županiji koji se ujedno ubraja i u mlađe auto klubove u Hrvatskoj. Registriran pri Gradskom uredu za opću upravu Grada Zagreba, utemeljen 2010. godine s ciljem organiziranja i bavljenja auto i karting sportom. Klub u tom smjeru prvenstveno djeluje organiziranjem automobilskih sportskih priredbi i nastupom svojih članova na njima od klupskog ranga i druženja, do sistemskih natjecanja za prvenstvo Hrvatske, te međunarodnih natjecanja koja se boduju za sistemska natjecanja drugih država, prvenstva Srednje europske zone, regionalne kupove i prvenstvo Europe.

Svoj jasan cilj edukacije mladeži u smjeru sportskog bavljenja automobilizmom te promoviranjem i unapređenjem automobilističkog sporta na ovome području dobrim dijelom ostvaruje iznimno uspješnom organizacijom sportskih natjecanja uz nezaobilaznu podršku lokalne zajednice, Gradskog poglavarstva, Sportske i Turističke zajednice grada Svete Nedelje te Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije. U studenome 2010. godine započeo je niz uspješne organizacije sada već tradicionalne međunarodne rally show manifestacije atraktivnog naziva „Rally Show Santa Domenica“.

191123 StD 4627a

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.