jk sakura web1

Auto karting klub Sveta Nedelja

Adresa: 

Vinogradska 17 A, 10431 Sveta Nedelja

e-mail: akk.svnedelja@gmail.com

Telefon: 098/161-5636

 

Daniel Vojvodić - tajnik  
mob. + 385 98 161 5636 
 
Tajana Vojvodić - 
predsjednica
mob. + 385 99 415 7043

 

O Klubu

 

Rally Show Santa Domenica

  

Web stranica Rally Show Santa Domenica

rallySSD1

Facebook Rally Show Santa Domenica

 

Kalendar auto i karting natjecanja 2020.

Facebook AKK Sv. Nedelja

Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već će desetu godinu za redom okruniti Rally Show Santa Domenica. Članovi AKK Sveta Nedelja uzeli su stvar u svoje ruke i 2010. godine po prvi puta organizirali pravu zimsku makadamsku poslasticu. RSSD najveći je i najposjećeniji rally show u ovom dijelu Europe. Posebno ga vole vozači, ali i posjetitelji zbog jednostavnog i “blatnog” praćenja te uživanja u fantastičnim vožnjama zahvaljujući idealnim lokacijama. Velik broj vrhunskih natjecatelja iz cijele Europe, kojih je svake godine sve više, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave.

Rally se smatra kraljicom autosporta. Vozač, suvozač i automobil u surovoj utrci s vremenom i srećom. Troškovi ovog sporta prorijedili su natjecanja, no srećom, klubovi su prepuni entuzjasta i profesionalaca koji znaju i mogu napraviti pravu senzaciju za publiku i natjecatelje. Jedan takav rally show našao je utočište u Svetoj Nedelji i Savršćaku kraj Samobora. Već prve godine stekao je svoje poklonike čiji broj raste i danas, nakon devet godina. Možemo reći kako je to najbrže rastuće automobilističko natjecanje u Hrvatskoj i šire jer već niz godina broji više od 10.000 posjetitelja i 100 natjecateljskih posada.

Raznolikost automobila, koncentracija i sposobnost posada te neizbježna zabava publike potvrđuju čar RSSD makadama. Na niti jednoj drugoj utrci nećete pronaći toliko natjecatelja iz različitih kategorija, toliko različitih automobila i energiju koja je spojila mnogo zaljubljenika u ovaj sport. No, riječima je nemoguće dočarati tu atmosferu; veselje gledatelja i natjecatelja, adrenalin koji puca u žilama i srce koje hoće iskočiti iz grudi. To je razlog zašto svake godine pomičemo svoje granice, zbog svih vas! Rally Show Santa Domenica primjer je uspjeha u organizaciji ovakvog događaja jer volimo ono što radimo, a to je ključ uspjeha. Ima li većeg zadovoljstva od činjenice da se natjecatelji i gledatelji na Santa Domenicu uvijek iznova vraćaju upravo zbog osjećaja koje tamo dožive? Na kraju, Rally Show Santa Domenica više je od ljubavi prema rallyju!

 

Više o Rally Show Santa Domenica: www.rallysantadomenica.com

rally show santa domenica

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.