jk sakura web1

Auto karting klub Sveta Nedelja

Adresa: 

Vinogradska 17 A, 10431 Sveta Nedelja

e-mail: akk.svnedelja@gmail.com

Telefon: 098/161-5636

 

Daniel Vojvodić - tajnik  
mob. + 385 98 161 5636 
 
Tajana Vojvodić - 
predsjednica
mob. + 385 99 415 7043

 

O Klubu

 

Rally Show Santa Domenica

  

Web stranica Rally Show Santa Domenica

rallySSD1

Facebook Rally Show Santa Domenica

 

Kalendar auto i karting natjecanja 2020.

Facebook AKK Sv. Nedelja

Uoči treće nedjelje došašća, u SUBOTU 16. prosinca 2023. u prostorima novog autobusnog kolodvora u Samoboru održat će se Božićni BIG MINI Model Car Show - sajam i izložba kolekcionarskih autića i umanjenih modela automobila.
Nastavak je to uspješne manifestacije u organizaciji Auto Karting Kluba Sveta Nedelja, koja nakon Svete Nedelje i Zagreba, gdje je gostovala u izložbenom prostoru Auto salona Kramar, po prvi puta dolazi i u Samobor! Posjetitelji će imati prilike razgledati i kupiti do 10 000 raznih kolekcionarskih modela automobila, u umanjenom mjerilu, a u sklopu manifestacije bit će i mala izložba autića.

Opširnije...

Ovogodišnje izdanje popularnog Rally Show-a Santa Domenica obilježili su oktani, makadam, iznenađenja i lijepo vrijeme što potvrđuje činjenica da je staze Savrščaka krasilo više tisuća gledatelja, koji su uz samu utrku uživali i u dodatnim sadržajima. Vikend je protekao u neizvjesnosti do samoga kraja, a isto neizvjesnosti nisu mogli odoljeti ni mediji jer je natjecanje posjetilo i medijski popratilo stotinjak medijskih predstavnika.

Subotnji Shakedown završio je sa Simonom Wagnerom u Škodi Fabiji R5 na prvom mjestu, čime si je Wagner omogućio najbolji odabir startne pozicije za nedjelju. Slijedili su ga Róbert Bútor u Citroenu C3 WRC i Péter Ranga u Škodi Fabiji R5, što je dalo naslutiti da će ishod nedjeljnih brzinaca biti neizvjestan do samoga kraja.

Opširnije...

                Tri godine nakon zadnjeg velikog okupljanja u Zagrebu, legendarnog FAZ-a, Festivala Autića Zagreb, u hrvatsku se prijestolnicu vraća izložba i sajam umanjenih modela automobila. Ljubitelji i kolekcionari popularno zvanih "autića", koji nerijetko postižu i troznamenkaste, pa i četveroznamenkaste cifre u eurima, na svoje će doći u subotu, 10. lipnja 2023., s početkom u 9:00 h.

BIG MINI Model Car Show, izložba i sajam kolekcionarskih modela automobila, u umanjenom mjerilu, manifestacija je koju potpisuje, u hrvatskim automobilističkim krugovima dobro poznati Auto Karting Klub Sveta Nedelja. Organizaciji jedne od najpopularnijih domaćih utrka - Rally Show Santa Domenica, dodali su, od početka vrlo popularni "BIG MINI", koji svakim izdanjem prerasta prostore u kojima se održava.

Opširnije...

Iza nas je:
- 8. Rally Železniki, druga utrka sezone prvenstva Hrvatske u rallyju, prvenstva Slovenije, Srednjoeurposke zone i Mitropa Rally kupa

Slijede nam:
- 2. ORO superautoslalom-memorijal Zvonko Mrzljak, Otvoreno prvenstvo Zagreba
- Formula Driver Ogulin, treća utrka sezone prvenstva Formula Driver
- Velika Nagrada Preloga, autoslalom utrka prvenstva Hrvastke
- 27. GHD Ilirska Bistrica, peta utrka sezone prvenstva Hrvatske na brdskim stazama, prvenstvo Europe, Austrije i Slovenije
- 10. Rally Kumrovec, treća utrka sezone prvenstva Hrvatske u rallyju, Otvorenog prvenstva Zagreba i CEZ Srednjoeurposke zone

rally kumrovec 2021

 

Opširnije

 

 

Ove subote, 11. ožujka 2023. u Svetoj Nedelji, održat će se drugi po redu BIG MINI Model Car Show, atraktivan sajam i izložba kolekcionarskih autića.

Nakon prošlog, ujedno i debitantskog izdanja ove manifestacije, koja je u rujnu prošle godine privukla 800-tinjak zaljubljenika u kolekcionarske, umanjene modele automobila, BIG MINI se vraća u proširenom izdanju. Organizaciju potpisuje, u automobilskom svijetu dobro poznati Auto Karting Klub Sveta Nedelja, ujedno i organizator prestižne utrke Rally Show Santa Domenica.

Sajam i izložba održat će se ove subote, u prostorima Društvenog doma Mala Gorica na adresi Ul. Augusta Šenoe 34, Mala Gorica, s početkom u 9:00 h. Posjetitelji će imati priliku razgledati i kupiti modele iz kolekcija, ovoga puta više od 25 kolekcionara, ukupno gotovo 10-ak tisuća raznih modela autića.

Opširnije...

Iza nas su:
- 10. WithU Rally Vipavska dolina, drugi rally sezone za Mitropa rally pokal i Državno prvenstvo Slovenije
- 54. Mecsek Rallye - Historic, treći rally sezone FIA Europskog rally prvenstva povijesnih vozila
- 24. Velika Nagrada Malačke-Sveti Dujam, treća utrka sezone prvenstva Hrvatske na brdskim stazama te šampionata Bosne i Hercegovine
- 11. Trackday Novi Marof
- Goodwood Festival of Speed-višednevno okupljanje proizvođača najbržih i najekskluzivnijih automobila na svijetu. Održano u Velikoj Britaniji na trkaćoj stazi Goodwood u blizini Chichestera.
- Rallye Weiz - Historic, četvrti rally sezone FIA Europskog rally prvenstva povijesnih vozila

Opširnije...

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..