Sportska zajednica
Grada Sveta Nedelja

nk bestovje glava

Automobilizam - klubovi

Nakon podulje pauze od automobilističkih utrka u Hrvatskoj, nastavak sezone otvoren je željno iščekivanom utrkom u Skradinu. Brdska utrka 14. Nagrada grada Skradina, u organizaciji šibenskog Auto Kluba Mihovil na startu je tako okupila pohvalnu brojku od 112 natjecatelja iz 6 europskih zemalja. Po nekima, staza u Skradinu jedna je od najljepših brdskih staza u Hrvatskoj, a duga je 3 387 metara.

Opširnije...

Auto Karting Klub Sveta Nedelja, jedan od mlađih sportskih kolektiva u Svetoj Nedelji i Zagrebačkoj županiji koji se ujedno ubraja i u mlađe auto klubove u Hrvatskoj. Registriran pri Gradskom uredu za opću upravu Grada Zagreba, utemeljen 2010. godine s ciljem organiziranja i bavljenja auto i karting sportom. Klub u tom smjeru prvenstveno djeluje organiziranjem automobilskih sportskih priredbi i nastupom svojih članova na njima od klupskog ranga i druženja, do sistemskih natjecanja za prvenstvo Hrvatske, te međunarodnih natjecanja koja se boduju za sistemska natjecanja drugih država, prvenstva Srednje europske zone, regionalne kupove i prvenstvo Europe.

Opširnije...

Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već će desetu godinu za redom okruniti Rally Show Santa Domenica. Članovi AKK Sveta Nedelja uzeli su stvar u svoje ruke i 2010. godine po prvi puta organizirali pravu zimsku makadamsku poslasticu. RSSD najveći je i najposjećeniji rally show u ovom dijelu Europe. Posebno ga vole vozači, ali i posjetitelji zbog jednostavnog i “blatnog” praćenja te uživanja u fantastičnim vožnjama zahvaljujući idealnim lokacijama. Velik broj vrhunskih natjecatelja iz cijele Europe, kojih je svake godine sve više, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave.

Opširnije...

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.