Sportska zajednica
Grada Sveta Nedelja
jk sakura web1

Auto karting klub Sveta Nedelja

Adresa: 

Vinogradska 17 A, 10431 Sveta Nedelja

e-mail: akk.svnedelja@gmail.com

Telefon: 098/161-5636

 

Daniel Vojvodić - tajnik  
mob. + 385 98 161 5636 
 
Tajana Vojvodić - 
predsjednica
mob. + 385 99 415 7043

 

O Klubu

 

Rally Show Santa Domenica

  

Web stranica Rally Show Santa Domenica

rallySSD1

Facebook Rally Show Santa Domenica

 

Kalendar auto i karting natjecanja 2020.

Facebook AKK Sv. Nedelja

U suradnji Učilišta Magistra i Zagrebačkog Automobilističkog Saveza u ožujku 2020. godine započelo je školovanje za Instruktore auto i karting sporta. Prvo je to školovanje ovakvog tipa oformljeno u Hrvatskoj. Školovanju, koncipiranom od predavanja na teme anatomije, fiziologije, nutricionizma, komunikacija, osnova kineziologije te stručnom dijelu i dr. prisustvovalo je osmero polaznika, dobro poznatih u određenim segmentima automobilizma. Među spomenutima je i mladi Svetonedeljčanin Tin Beraković, član Auto Karting Kluba Sveta Nedelja koji je prošlih sezona znanje i vještine brusio ponajviše u tehničkim disciplinama autosporta gdje je i postizao izvrsne rezultate. Bio je to jedan od uvjeta za sudjelovanje u školovanju prve generacije Instruktora auto i karting sporta u Hrvatskoj. Školovanje je službeno završilo pred Božić iste, 2020. godine, nakon odslušanih predavanja, obrađenih zadanih tema te pismenog i usmenog ispita.


"Školovanje za instruktora autosporta u suradnji Učilišta Magistra i Zagrebačkog Automobilističkog Saveza vrlo je dobro osmišljen projekt, koji je iz više razloga bio i je potreban hrvatskom automobilizmu. Osim zbog nekih administrativnih pitanja, važan je za, napokon, pokretanje rješavanja problematike kvalitetnog mentorstva (mladim) vozačima. Isti su do sada u većini slučajeva bili osuđeni na svojevrsnu samoukost u sportskom sazrijevanju, što u praksi značajno otežava ili usporava napredak mladog vozačkog kadra. Često i onemogućava isti. Duboka je to tema kojoj se, nažalost do sada nije posvećivalo dovoljno pažnje. Vrlo sam zahvalan svom klubu, Auto Karting Klubu Sveta Nedelja što je kao velika podrška sudjelovao u mom, spomenutom školovanju, ali i omogućavanju napredovanja u sportskom i stručnom pogledu. Što se vlastite karijere tiče, predstoji mi skupljanje još puno iskustva u utrkama. Ako Bog da, sljedeće sezone nastupit ću na što više utrka, što samostalno što sa suvozačem Matom Duvančićem u trkaćem automobilu koji je u pripremi. Uz to, u planu je i nekoliko projekata koji za cilj imaju razvitak autosporta u Hrvatskoj kroz prizmu ranije navedenih problematika." - Tin Beraković

 

Tin Berakovic AKK Sveta Nedelja Tin Berakovic Toyota Yaris AKK Sveta Nedelja

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.